Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
50 min
Disse boller er lavet med både durum og fuldkorn, og smager mega godt! Både i madpakken og til sultne unger om eftermiddagen efter en lang dag i skole og institution. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 3 dlvand- koldt
- 1 dlkogende vand
- 50 gramgær
- 1/2 dlolivenolie
- 3 spskakaciehonning
- 200 gramdurummel
- 350 gramhvedemel
- 50 gramfuldkornshvedemel
- 2 tsksalt
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Rør koldt og kogende vand sammen, så det er lillefingerlunt. Rør gær, olivenolie, og honning ud i vandet. Tilsæt mel og salt og rør som en gal - det er klart bedst at bruge en røremaskine. Så giver du den på fuld drøn i 5-10 minutter.3
Lad dejen hæve tildækket i 30 min.4
Brug nu en ske til at sætte små boller på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys dem med lidt durummel på toppen og bag bollerne i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er smukt gyldne på toppen og lyder hule, når du banker på dem i bunden.5
Velbekomme :o)