Efterårspizza med hokkaido, rødløg, granatæble og chorizo

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkrødløg
  • 1 stkhokkaidogræskar
  •  durummel
  • 400 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 160 gramchorizo i skiver
  • 2 kuglemozzarella
  •  tørret oregano
  • 1 stkgranatæble
  • 2 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Efterårspizza med hokkaido, rødløg, granatæble og chorizo

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Mums! Det her er altså den perfekte pizza til efterårsdage med familien. Vi topper pizzaen med chorizo, rødløg, hokkaidogræskar, mozzarella og sprøde granatæbler. Vi serverer den med en salat med avocado og granatæbler som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkrødløg
  • 1 stkhokkaidogræskar
  •  durummel
  • 400 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 160 gramchorizo i skiver
  • 2 kuglemozzarella
  •  tørret oregano
  • 1 stkgranatæble
  • 2 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille.

2. Skær løgene i ringe. Skyl græskaret og fjern kernerne - skrællen må gerne blive på. Skær det i tynde skiver som topping til pizzaerne. Det er ikke sikkert, at du skal bruge hele græskaret. Du kan evt. skære resten i grove skiver og bage dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir med lidt olie til de er let gyldne.

3. Drys mel ud på et rent bord og rul pizzadejen ud til pizzabunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte pizzaerne til ovnen med, så flyt den udrullede pizzadej til et stykke bagepapir med fingrene, inden du topper med fyld.

4. Smør tomatsauce på pizzabundene - undlad de yderste to centimeter. Fordel løg, de tynde græskarskiver og chorizo på pizzaerne.

5. Slut af med at dele mozzarellaen i små stykker, fordel den på pizzaerne og drys til sidst med oregano.

6. Flyt pizzaerne til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaerne, og flyt til bagepladen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen sprød.

7. Halver imens granatæblet og pres kernerne ud i en skål (pas på tøjet!). Brug halvdelen af kernerne i salaten og resten på toppen af den færdigbagte pizza.

8. Del avocadoen, fjern stenen, tag avocadokødet ud med en spiseske og skær kødet i tern. Skyl salaten og vend det hele sammen.

9. Server de sprøde pizzaer med salat og sprøde granatæbler på pizzaen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at rulle pizzadejen ud og komme fyld på pizzaerne.

 

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre