Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Enchiladas er spanske pandekager med fyld. Her har vi lidt utraditionelt fyldt dem med rester fra gårsdagens millionbøf, karry, majs og ris. Vi serverer dem med en lækker abrikossalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra millionbøf
- 300 gramkolde kogte ris
- 300 gramløse majs
- 2 spsktomatpuré
- 0.5 spskkarry
- 6 stkfuldkornstortillas
- 75 gramrevet ost
- 6 stkfriske abrikoser
- 1 stkgul peberfrugt
- salat efter eget valg
- 100 gramsalatost i tern
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.2
Rør resterne af kødsovsen sammen med ris, drænet majs, tomatpuré, karry og smag til med salt og peber.3
Fordel kødsovsen på tortillaerne og rul dem sammen. Læg dem i et ildfast fad og fordel revet ost på toppen og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er smeltet og har fået en flot gylden farve.4
Skyl abrikosen, fjern stenen og skær kødet i både. Vask peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i mundrette stykker. Skyl salaten og bland sammen med peberfrugter, abrikoser, salatost, revet citronskal, saften fra en citron, olivenolie og smag til med salt og peber.5
Server de lune enchiladas sammen med salaten. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære abrikoser og peberfrugter i mindre stykker.
Mere smag: Hvis du vil have lidt mexi-smag i dine enchiladas, kan du tilsætte spidskommen og stødt koriander. Du kan også give dem et ordentligt skud frisk chili.