Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Dadelstænger er VIRKELIG lækre og perfekte til madpakken eller til faldende blodsukker i ulvetimen. Og det allerbedste? De er super nemme at lave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramdadler
- 50 gramvalnødder
- 50 gramkokosmel
- 2 spskkakaopulver
Fremgangsmåde
1
Befri dadlerne for sten, hvis de ikke er stenfri i forvejen. Vægten på dadlerne i ingredienslisten er uden sten. Blend dadler, valnødder, kokosmel og kakaopulver i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammehængende og klistret masse.2
Form små stænger af frugtmassen. Hvis du har madpakkepapir eller lignende på lager, så pak halvdelen af figenstangen ind med et fint bånd om. Det er ret hyggeligt!3
Opbevar dadelstængerne i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage stenene ud af dadlerne. De kan også sagtens være med til at forme massen til stænger.