Fishdogs med fiskepinde og tartarsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Okay! Måske er det ikke det mest charmerende navn, men vi kunne ikke finde på andet (gode forslag modtages)! Men de smager HELT forrygende forrygende: Hotdogs med fiskepinde i stedet for pølser. Mums! Vi serverer dem med hjemmelavet tartarsauce og gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rist fiskepindene på en pande i lidt olivenolie og lun pølsebrødene i ovnen.

2. Hak en håndfuld drueagurker helt fint. I en snæver vending kan du også bruge agurkesalat, men drueagurker er altså bare bedst. Rør sammen med skyr, mayo, dijonsennep og smag til med salt, peber og lidt akaciehonning.

3. Skyl salaten og skær den i mindre stykker. Skyl agurken og peberfrugten og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

4. Server fishdogsene med tartarsauce, salat, høvlet peberrod (til de søstærke!) og gnavergrønt. Du kan selvfølgelig også bare bruge lige præcis den topping, som du og familien allerbedst kan lide!

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege fiskepindene. De kan også være med til at skære gnavergrønt og smage tartarsaucen til.

Du kan købe fiskepindende færdige eller lave dem selv - klik på kokkehuen for at få opskriften.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre