Fiskedeller med couscous i fad

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen grøn karryblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramcouscous
  • 1 dlvand
  • 400 gramfiskefars
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med couscous i fad

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En nem og simpel ret med grøn karryblanding fra frost, kokosmælk og couscous. Serveret med fiskedeller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrossen grøn karryblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramcouscous
  • 1 dlvand
  • 400 gramfiskefars
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend den frosne karryblanding sammen med kokosmælk og bouillon i en skål.

3. Fordel couscousen på bunden af et ovnfast fad, hæld vand henover og fordel dernæst karryblandingen på toppen. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.

4. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.

5. Server fiskedellerne med couscous som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre grøntsager og couscous sammen med koksmælken.

Ekstra smag: Tilsæt soya og og friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre