Fiskedeller med cremet pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 200 gramcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 pottedild
  • 2 stkblandede peberfrugter
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med cremet pastasalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker cremet pastasalat med peberfrugt og ærter vendt i en nem dilddressing. Vi serverer pastasalaten som tilbehør til fiskefrikadeller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 200 gramcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 pottedild
  • 2 stkblandede peberfrugter
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen og lad ærterne koge med det sidste minut. Så sparer du på strømmen. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Varm en pande op med olie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

3. Imens fiskedellerne steger: Rør creme fraiche, mayonnaise, friskhakket dild, salt og peber sammen i en skål.

4. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.

5. Vend pasta, ærter og peberfrugt sammen med dilddressingen. Smag til med salt og peber.

6. Server fiskedellerne med cremet pastasalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne.

Ekstra smag: Tilsæt citronsaft og evt. lidt skyllet og revet citronskal til dilddressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre