Fiskedeller med fyldig salat og bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkfennikel
  • 90 gramsoltørrede tomater
  • 1 pottedild
  • 200 gramsnittet hvidkål
  • 30 gramspæde spinatblade
  • 1 stkcitron
  • 400 gramfiskefars
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med fyldig salat og bulgur

I samarbejde med

Lækre fiskedeller serveret med bulgur og en fyldig salat med færdigsnittet hvidkål, gulerødder, spinat, fennikel, soltørrede tomater og dild. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkfennikel
  • 90 gramsoltørrede tomater
  • 1 pottedild
  • 200 gramsnittet hvidkål
  • 30 gramspæde spinatblade
  • 1 stkcitron
  • 400 gramfiskefars
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit fenniklen fint - brug evt. et mandolinjern. Hak soltørrede tomater og dild fint. Gem olien fra de soltørrede tomater.

3. Vend revet gulerod og fennikel sammen med soltørrede tomater, dild, snittet hvidkål, spinat og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de har en fast konsistens og en gylden farve på begge sider.

5. Server fiskedellerne sammen med den fyldige salat og bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre