Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre fiskedeller serveret med bulgur og en fyldig salat med færdigsnittet hvidkål, gulerødder, spinat, fennikel, soltørrede tomater og dild. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 250 gramgulerødder
- 1 stkfennikel
- 90 gramsoltørrede tomater
- 1 pottedild
- 200 gramsnittet hvidkål
- 30 gramspæde spinatblade
- 1 stkcitron
- 400 gramfiskefars
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit fenniklen fint - brug evt. et mandolinjern. Hak soltørrede tomater og dild fint. Gem olien fra de soltørrede tomater.3
Vend revet gulerod og fennikel sammen med soltørrede tomater, dild, snittet hvidkål, spinat og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med citronsaft, salt og peber.4
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de har en fast konsistens og en gylden farve på begge sider.5
Server fiskedellerne sammen med den fyldige salat og bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde.