Fiskedeller med revet gulerod, bagt broccoli og kartofler. Hertil hjemmerørt remoulade.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkbroccoli
  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkøkologisk citron
  • 100 gramgulerødder
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0,5 spskkarry
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med revet gulerod, bagt broccoli og kartofler. Hertil hjemmerørt remoulade.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Lækre fiskedeller hvor vi har rørt en færdig fars med revet gulerod. Serveret med bagt broccoli, kartofler og citron og en hjemmerørt remoulade som dyppelse. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkbroccoli
  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkøkologisk citron
  • 100 gramgulerødder
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0,5 spskkarry
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl broccolien, pluk den i små buketter og skær broccolibuketterne i skiver. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i skiver. Skyl citronen og skær den i skiver.

3. Vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber. Fordel blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.

4. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Rør de revne gulerødder sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de har en fast konsistens og en gylden farve på begge sider.

5. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en let remoulade.

6. Server fiskedellerne med ovnbagt broccoli og kartofler og hjemmerørt remoulade som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre remouladen sammen.

Ekstra smag: Top de bagte broccoli og kartofler med friskhakket dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre