Fiskedeller med gulerødder. Hertil ovnkartofler, salat og remo.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 120 gramgulerødder*
  • 400 gramfiskefars
  • 1 stksquash
  • 50 gramsolsikkekerner*
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spskeddike
  • 75 gramfeldsalat
  • 100 grampickles
  • 2 dlmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  honning
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskefrikadeller er et hit i mange familier. Her har vi rørt en færdig fiskefars sammen med revne gulerødder og serveret dem med ovnbagte kartofler, sprød salat med ristede solsikkekerner og hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skræl gulerødderne, riv dem på den fine side og vend dem sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med lidt rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de er sprøde og gyldne.

4. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Rist solsikkekernerne på en tør pande.

5. Rør olivenolie, eddike, en teskefuld honning eller to, lidt salt og peber sammen. Skyl salaten og vend den sammen med revet squash, olie-eddikedressing og top med ristede solsikkekerner.

6. Rør pickles, mayonnaise og karry sammen til en let remoulade.

7. Server de lune fiskedeller sammen med ovnbagte kartofler, sprød salat og hjemmerørt remoulade. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre