Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Fiskedeller serveret med en fyldig kartoffelsalat med ærter, cherrytomater, rucola og parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 200 gramfrosne ærter
- 400 gramfiskefars
- 20 stkcherrytomater
- 30 gramrucola
- 1 stkrødløg
- 2 spskolivenolie
- 1 spskeddike
- parmesan
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Kog dem møre i letsaltet vand og lad ærterne koge med i de sidste 2 min. - så sparer du på strømmen. Overhæld herefter begge dele med koldt vand.2
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne sprøde og gyldne på begge sider.3
Skyl cherrytomater og rucola og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomaterne i halve og rødløget i små tern.4
Vend kartofler og ærter sammen med cherrytomater, rødløg og rucola.5
Rør olivenolie og eddike sammen. Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten. Top med friskrevet parmesan og smag til med salt og peber.6
Server fiskedellerne med kartoffelsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og rucolaen og pille skrællen af rødløget.