Fiskedeller med kartoffelsalat og hjemmerørt remoulade

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 pottedild
  • 400 gramfiskefars
  • 15 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 spskeddike
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  •  akaciehonning*
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskefrikadeller er et hit hos rigtig mange børn og en god introduktion til at få fisk i familiens yngste. Her har vi rørt deller af en færdig fars og serveret med hjemmerørt remoulade og kold kartoffelsalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl dilden og hak den fint. Rør fiskefarsen sammen med halvdelen af den hakkede dild. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de er sprøde og smukt gyldne.

3. Skyl cherrytomaterne og agurken. Skær agurken på langs og skrab kernerne ud af agurken med en ske. Skær agurken i skiver og halver tomaterne. Kom ærterne i en sigte og skold dem med kogende vand. Vend det hele sammen med de kolde kartofler og resten af den hakkede dild.

4. Rør olivenolie, 1-2 tsk. honning, eddike, salt og peber sammen. Vend dressingen i kartoffelsalaten.

5. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en let remoulade.

6. Server de lune fiskedeller sammen med den kolde kartoffelsalat og hjemmerørt remoulade. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen. Ekstra smag: Server fiskedellerne med citroner i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre