Fiskedeller med kartofler, broccoli og ærter. Hertil grov remoulade.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  •  rapsolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med kartofler, broccoli og ærter. Hertil grov remoulade.

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Fiskefrikadeller er et hit i mange familier og en god måde at få børn til at spise fisk. Her serverer vi dem med kogte kartofler, broccoli og ærter og en hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  •  rapsolie
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand og lad broccoli og ærter koge med de sidste 2 min.

2. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de er sprøde og smukt gyldne.

3. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en grov remoulade.

4. Server lune fiskedeller med kartofler, broccoli og ærter og hjemmerørt remoulade. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre