Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Fiskefrikadeller er et hit i mange familier og en god måde at få børn til at spise fisk. Her serverer vi dem med kogte kartofler, broccoli og ærter og en hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 400 gramfrosne broccolibuketter
- 200 gramfrosne ærter
- 400 gramfiskefars
- 2 dlmayonnaise
- 100 grampickles
- 0.5 spskkarry
- rapsolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand og lad broccoli og ærter koge med de sidste 2 min.2
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de er sprøde og smukt gyldne.3
Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en grov remoulade.4
Server lune fiskedeller med kartofler, broccoli og ærter og hjemmerørt remoulade. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.