Fiskedeller med rodfrugtfritter og råkost. Hertil dilddressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 400 gramfiskefars
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder*
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler*
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  bagepapir
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet fiskedeller af en færdig fiskefars og serveret dem med sprøde rodfrugtfritter, en lækker råkost med spidskål, gulerødder, æbler og mandler og en hurtig dilddressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og bag rodfrugtfritterne efter anvisningen på posen.

2. Opvarm en pande med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Skræl gulerødderne og skyl æblerne. Riv gulerødderne og æblerne på den grove side af et rivejern. Hak mandlerne groft.

4. Vend spidskålen sammen med revet gulerod, æble, mandler og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.

5. Skyl dilden og hak den fint. Vend dilden sammen med creme fraiche i en lille skål og smag til med salt og peber.

6. Server de lune fiskedeller med sprøde rodfrugtfritter, råkost og dilddressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre dressingen sammen. Ekstra smag: Vend råkosten med saften fra en citron eller appelsin.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre