Fiskedeller med stegte grøntsager og bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 200 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 200 grambabymajs
  • 200 gramfrosne ærter
  • 4 spsksoya
  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottefriske koriander
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med stegte grøntsager og bulgur

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Fiskedeller med stegte gulerødder, peberfrugt, babymajs og ærter vendt med soya og friske koriander. Serveret med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 200 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 200 grambabymajs
  • 200 gramfrosne ærter
  • 4 spsksoya
  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottefriske koriander
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits gulerødder, løg og hvidløg.

4. Skyl peberfrugterne og dræn babymajsene for væde. Skær peberfrugterne i tern og babymajsene i skiver.

5. Tilføj peberfrugterne, babymajs, ærter og soya og lad det stege videre ved svag varme.

6. Varm en pande op med olivenolie og form fiskedellerne med en ske. Steg dem på begge sider til de er sprøde og gyldne.

7. Server fiskedellerne med stegte grøntsager og bulgur toppet med friske koriander og citronsaft. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre i de stegte grøntsager eller dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre