Fiskedeller og kartoffelsalat med blomkål og dild

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblomkål
  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottedild
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spsksød sennep
  • 4 spskmayonnaise
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller og kartoffelsalat med blomkål og dild

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre fiskedeller af færdig fiskefars serveret med en cremet kartoffelsalat med smuglergrønt i form af blomkål. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblomkål
  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottedild
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spsksød sennep
  • 4 spskmayonnaise
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager ca. 15 min. Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste fem minutter.

2. Overhæld efterfølgende begge dele med koldt vand så de køler af.

3. Varm en pande op med rapsolie, form fiskedeller af fasen og steg dem til de har en fast konsistens og gylden overflade.

4. Skyl dilden og hak den fint. Rør creme fraiche, sød sennep, mayonnaise og dild sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kartofler og blomkål.

5. Server de sprøde fiskedeller sammen med kartoffelsalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Rør lidt finhakket løg i dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre