Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Små fiskedeller sat på spyd og serveret med kartofler, basilikum-dressing og en nem råkost med gulerødder og æbler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 2 stkæbler
- 325 gramrevne gulerødder
- 1 stkcitron
- 400 grammini fiskefrikadeller
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 100 gramagurkesalat
- 1 fedhvidløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- træspyd
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skrub kartoflerne, halver evt. de største, og kog dem møre i saltet vand. Det tjekker du ved at prikke i dem med en skarp kniv. Når de slipper, er de færdige.2
Skyl æblerne og skær dem i skiver. Bland dem med revne gulerødder og citronsaft og smag til med salt og peber.3
Sæt fiskedellerne på spyd og lun dem i ovnen i ca. 5 minutter, til de er gennemvarme.4
Hak skyllet frisk basilikum fint. Skær en håndfuld syltede agurkeskiver i tern efter smag. Bland med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.5
Server fiskedellerne med kartofler, dressing og råkost. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære de syltede agurkskiver i tern.