Fiskedeller på spyd med kartofler, basilikum-dressing og råkost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 2 stkæbler
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 1 stkcitron
  • 400 grammini fiskefrikadeller
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 100 gramagurkesalat
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  træspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller på spyd med kartofler, basilikum-dressing og råkost

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Små fiskedeller sat på spyd og serveret med kartofler, basilikum-dressing og en nem råkost med gulerødder og æbler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 2 stkæbler
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 1 stkcitron
  • 400 grammini fiskefrikadeller
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 100 gramagurkesalat
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  træspyd

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skrub kartoflerne, halver evt. de største, og kog dem møre i saltet vand. Det tjekker du ved at prikke i dem med en skarp kniv. Når de slipper, er de færdige.

2. Skyl æblerne og skær dem i skiver. Bland dem med revne gulerødder og citronsaft og smag til med salt og peber.

3. Sæt fiskedellerne på spyd og lun dem i ovnen i ca. 5 minutter, til de er gennemvarme.

4. Hak skyllet frisk basilikum fint. Skær en håndfuld syltede agurkeskiver i tern efter smag. Bland med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

5. Server fiskedellerne med kartofler, dressing og råkost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære de syltede agurkskiver i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre