Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker aftensmad med fiskedeller og peberfrugt på spyd, som vi serverer med en klassisk kartoffelsalat med dild. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramnye danske kartofler
- 1 stkrød peberfrugt
- 400 grammini fiskefrikadeller
- 1 pottedild
- 3 dltykmælk
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- remoulade
- grillspyd
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne. Er der forskel på størrelsen, så skær de store kartofler i lidt mindre stykker. Kog dem møre i saltet vand i - kartoflerne skal glide let af gaflen, når du prikker i dem.2
Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem herefter med koldt vand, så de køler af.3
Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i store tern. Sæt skiftevis fiskedeller og peberfrugt-tern på spyddene. Steg dem på en pande eller lun dem i ovnen.4
Hak dilden fint og bland den med tykmælk og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Vend de afkølede kartofler sammen med dressingen.5
Server de lækre spyd med kartoffelsalat og remoulade. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i store tern. De kan også sætte peberfrugt og fiskedellerne på spyd.