Fiskedeller på spyd med klassisk kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramnye danske kartofler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 grammini fiskefrikadeller
  • 1 pottedild
  • 3 dltykmælk
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  remoulade
  •  grillspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller på spyd med klassisk kartoffelsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker aftensmad med fiskedeller og peberfrugt på spyd, som vi serverer med en klassisk kartoffelsalat med dild. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramnye danske kartofler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 grammini fiskefrikadeller
  • 1 pottedild
  • 3 dltykmælk
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  remoulade
  •  grillspyd

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne. Er der forskel på størrelsen, så skær de store kartofler i lidt mindre stykker. Kog dem møre i saltet vand i - kartoflerne skal glide let af gaflen, når du prikker i dem.

2. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem herefter med koldt vand, så de køler af.

3. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i store tern. Sæt skiftevis fiskedeller og peberfrugt-tern på spyddene. Steg dem på en pande eller lun dem i ovnen.

4. Hak dilden fint og bland den med tykmælk og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Vend de afkølede kartofler sammen med dressingen.

5. Server de lækre spyd med kartoffelsalat og remoulade. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i store tern. De kan også sætte peberfrugt og fiskedellerne på spyd.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre