Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Nemme fiskefrikadeller formet af færdig fiskefars og serveret med kartofler skåret i tern og bagt i ovnen samt broccoli og en hjemmerørt remoulade som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 1 stkbroccoli
- 400 gramfiskefars
- 2 dlmayonnaise
- 100 grampickles
- 0,5 spskkarry
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Jo mindre tern, jo kortere tilberedning. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.3
Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.4
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de har en fast konsistens og en gylden overflade.5
Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en lækker remoulade.6
Server fiskedellerne med kartoffeltern, broccoli og grov remoulade. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.