Fiskedeller, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Pak en fiskedelle i madpakken sammen med lidt pasta og grøntsager fra aftensmaden i en beholder for sig. Husk en lille gaffel. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat og lidt spegepølse i skiver.

2. Pak lidt blandet frugt i tern i madpakken - enten i en bøtte med tætsluttende låg, eller træk frugtternene på et træspyd. Pak agurk skåret i stænger, sprøde rugbrødsstave og lidt dilddip eller anden dip i madpakken.

3. Velbekomme :o)

Tip

Du kan selvfølgelig bare bruge almindelige agurker. Men hvis du vil variere madpakken en smule, så prøv at udskifte den klassiske agurk med de små og lækre snackagurker, som fås i de fleste supermarkeder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre