Fiskefileter med kartofler, persillepickles og fyldig æblesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 50 grammandler*
  • 2 stkæbler
  • 0.5 pottedild
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  •  dressing efter eget valg
  • 0.5 pottepersille
  • 175 grampickles
  • 0.5 dlmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag snyder vi lidt og bruger færdigpanerede fiskefileter, som vi serverer med små kartofler, persillepickles og en fyldig æblesalat. Hvis du gerne vil lave dine egne panerede fisk, så skal du bare trykke på kokkehuen i ingredienslisten. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand.

2. Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er altså en flok fedttørstige krabater, er de!

3. Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve og lad dem køle af på en tallerken. Skyl æblerne og skær dem i skiver. Hak dilden fint. Bland det hele med revne gulerødder, oliven og valgfri dressing.

4. Hak persillen fint. Bland det hele med pickles og mayo og smag til med salt og peber.

5. Server de sprøde fiskefileter sammen med kartofler, persillepickles, æblesalat og citronskiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i stykker. De kan også hakke krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre