Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Fiskefrikadeller er super nem og lækker aftensmad - og den perfekte måde at få stoppet lidt fisk i ungerne. Her har vi serveret fiskedellerne med en lækker og cremet blomkålspasta med cherrytomater. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 10 stkcherrytomater
- 1/2 stkblomkål
- 400 gramfiskefars
- 2 dlkogevand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkcitron
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken - husk at gemme kogevandet, det skal bruges til saucen. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skær stokken fra blomkålen. Skyl blomkålen og skær den i små buketter.2
Form fine fiskedeller af farsen med en spiseske og håndfladen. Steg dem i lidt olivenolie på en pande og krydr med lidt salt og peber.3
Steg buketterne i lidt olivenolie på samme pande, som du har stegt fiskedellerne. Krydr med salt og peber og steg, til buketterne har taget lidt farve.4
Tilsæt kogevand og smuldret bouillonterning og lad det simre, til bouillonen er opløst. Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt tomaterne. Tilsæt evt. lidt mere kogevand og smag til igen, hvis du vil have mere sauce. Lad det hele simre i et par minutter og vend derefter saucen sammen med pastaen.5
Server sammen med de lune fiskedeller og pynt evt. med lidt grønt på toppen, hvis du er i pyntehumør!6
Velbekomme :o)Tip
Har du blomkål tilovers, så brug f.eks. resterne til gratinerede kartofler og blomkål.