Fiskefrikadeller med lynstegte grøntsager og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 125 gramsukkerærter
  • 400 gramfiskefars
  • 25 gramsesamfrø
  • 2 spsksoya
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskefrikadeller med lynstegte grøntsager og vilde ris

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Den her ret er virkelig nem og hurtig at lave. Form fiskedellerne af færdig fiskefars, snit grøntsagerne, lynsteg dem og vend dem i soya og ristede sesamfrø. Så er der serveret! God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 125 gramsukkerærter
  • 400 gramfiskefars
  • 25 gramsesamfrø
  • 2 spsksoya
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Snit spidskålen fint, skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler og skyl sukkerærterne.

3. Varm en pande op med lidt rapsolie og form fiskefrikadellerne med en ske. Steg fiskefrikadellerne på begge sider til de er sprøde og har en gylden overflade.

4. Imens fiskefrikadellerne steger: Rist sesamfrøene i en wok eller dyb pande. Stil sesamfrøene til side.

5. Varm wokken eller den dybe pande op med olivenolie og lynsteg grøntsagerne. Tilsæt soja og smag til med saften fra en citron. Vend grøntsagerne med ristede sesamfrø.

6. Server fiskefrikadellerne med lynstegte grøntsager og dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle sukkerærterne.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre