Fiskefrikadeller med pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 grampennepasta med fuldkorn
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 0,5 stkagurk
  • 35 gramfeldsalat
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 25 grampinjekerner
  • 130 gramrød pesto
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskefrikadeller er et hit hos de fleste børn og en god måde at servere fisk for familien. Her serverer vi dem med en nem og lækker pastasalat med fuldkornspasta, tomater, agurk, ærter og pesto. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl hjertesalaten, tomaterne, agurken og feldsalaten og overhæld ærterne med kogende vand.

3. Varm en pande med en blanding af rapsolie og form fiskefrikadellerne med en ske. Steg fiskefrikadellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

4. Imens fiskefrikadellerne steger: Skær hjertesalaten i strimler og skær tomat og agurk ud efter eget ønske. Rist pinjekernerne på en tør pande.

5. Vend pastaerne sammen med pesto, hjertesalat, tomater, agurk, feldsalat og ærter i en skål. Smag til med salt, peber og olivenolie og drys med pinjekerner på toppen.

6. Server de lune fiskefrikadeller med den fyldige pastasalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og tomaterne. Ekstra smag: Citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre