Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
45 min
Lasagne er middagsbordets kan få selv de trætteste unger til at få liv i øjnene. Og denne udgave med fisk er slet ikke så farlig, som den lyder. Den smager virkelig lækkert, og er samtidig en god måde at få ungerne til at spise fisk på. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramgulerødder
- 450 gramfrossen spinat
- 1/2 litermornaysauce
- 450 gramhvid fisk
- 10 stkfuldkornslasagneplader
- 100 gramost
- 4 spskrasp
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Optø spinaten og bland den med mornaysauce og revne gulerødder i en skål. Krydr med lidt salt og peber.2
Skær fisken i mundrette bidder og fordel nu fisk og spinatblandingen mellem pastaplader i et ildfast fad i ca. 3 lag. Start med spinatblandingen, derefter lidt fisk, pastaplader osv. Slut med et lag spinatblanding og fisk. Top med revet ost og drys med rasp.3
Bag lasagnen i ca. 45 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, eller til osten er smuk gylden og pastapladerne er gennembagte, når du stikker i dem med en gaffel.4
Velbekomme :o)Tip
Du kan sagtens bruge anden fisk i denne lasagne. F.eks. laks, eller hvad der lige er på lager hos fiskemanden eller i køledisken.