Flygande Jacob med kylling, banan, peanuts og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Flygande Jacob med kylling, banan, peanuts og ris - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag skal du blot opvarme resterne fra i går og så lave en hurtigt salat med peberfrugt, gulerødder og peanuts. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm risene i mikroovnen - tilsæt evt. en smule vand. Har du ikke en mikroovn, kan du hælde dem i spilkogende vand, så de bliver godt gennemvarme. Hæld herefter vandet fra.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens Flygande Jacob - måske du skal tilsætte lidt vand, hvis sovsen er for tyk.

3. Skyl salat og peberfrugt og skær dem i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Bland salat med peberfrugt, gulerødder og peanuts.

4. Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra citronen, et par spiseskefulde olivenolie og honning og smag til med salt og peber. Hæld det over salaten.

5. Server Flygande Jacob med ris og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære peberfrugt i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre