Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
I dag skal du blot opvarme resterne fra i går og så lave en hurtigt salat med peberfrugt, gulerødder og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kolde kogte ris
- rester fra flygande Jacob
- 200 gramfærdig salatblanding
- 1 stkorange peberfrugt
- 300 gramgulerødder
- 100 grampeanuts
- 0.5 stkøkologisk citron
- 2 spskolivenolie
- 0.5 spskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm risene i mikroovnen - tilsæt evt. en smule vand. Har du ikke en mikroovn, kan du hælde dem i spilkogende vand, så de bliver godt gennemvarme. Hæld herefter vandet fra.2
Opvarm resterne fra gårsdagens Flygande Jacob - måske du skal tilsætte lidt vand, hvis sovsen er for tyk.3
Skyl salat og peberfrugt og skær dem i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Bland salat med peberfrugt, gulerødder og peanuts.4
Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra citronen, et par spiseskefulde olivenolie og honning og smag til med salt og peber. Hæld det over salaten.5
Server Flygande Jacob med ris og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære peberfrugt i mindre stykker.