Flygande Jacob med kylling, banan, peanuts og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag skal du blot opvarme resterne fra i går og så lave en hurtigt salat med iceberg, peberfrugt, gulerødder og peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm risene i mikroovnen - tilsæt evt. en smule vand. Har du ikke en mikroovn, kan du hælde dem i spilkogende vand, så de bliver godt gennemvarme. Hæld herefter vandet fra.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens flygande Jacob - måske du skal tilsætte lidt vand, hvis sovsen er for tyk.

3. Skyl salat og og peberfrugt og skær dem i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Bland salat med peberfrugt, gulerødder og peanuts.

4. Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra citronen, et par spisekefulde olivenolie og honning og smag til med salt og peber. Hæld det over salaten.

5. Server flygande Jacob med med ris og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære peberfrugt i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre