Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super lækker focaccia-pizza med fire forskellige slags topping. En krydsning mellem en amerikansk deep pan-pizza og et italiensk focacciabrød lavet med færdiglavet pizzadej. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grampizzadej
- 70 gramgrøn pesto
- 130 gramtomatpuré
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 70 gramrevet ost
- 0,5 stkagurk
- 125 gramblåbær
- 245 gramsalatskålen salatblanding
- 0.5 stkhonningmelon
- hvedemel
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.2
Drys lidt mel på køkkenbordet og fold pizzadejen ud. Skær pizzadejen over på midten, så du har to lige store rektangler. Del de to rektangler i to, så du har i alt fire stykker dej.3
Smør pesto på to af pizzastykkerne og tomatpuré på de to andre pizzastykker. Fordel herefter smuldret salatost og revet ost på pizzastykkerne, så du har fire forskellige smagsvarianter.4
Tryk herefter hvert pizzastykke lidt samme, så det bølger. Læg herefter pizzastykkerne ned i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, så de ligger helt tæt. Drys med salt og peber. Bag focaccia-pizzaen i ovnen i 15-20 min.5
Skyl agurk og blåbær. Skær agurken ud efter eget ønske. Vend agurk og blåbær sammen med salatblandingen, lidt olivenolie, salt og peber.6
Skær melonen i skiver.7
Server focaccia-pizzaen med sprød salat og melon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme topping på pizzadejen.