Foldede tortillawraps med pesto, mozzarella og avocado

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 240 gramløse majs
  • 1 stkagurk
  • 300 gramgulerødder*
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 130 gramrød pesto
  • 200 gramrevet ost
  • 35 gramsalatmix
  • 2 stkavocado
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vores unger er VILDE med de her wraps! Fuldkornstortillas der er foldet i trekanter, så de er nemme at spise, og fyldt med masser af børnevenlige grøntsager, pesto og revet ost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Dræn majsene, skyl agurken og skræl gulerødderne.

2. Lav et snit i tortillaen fra midten og ud. Smør pesto på ¼ af tortillaen, læg dernæst revet mozzarella på den næste ¼ og drys med lidt majs. Læg salat og majs på den næste ¼, og på den sidste ¼ skal der avocado på.

3. Fold nu tortillaen ved at folde den første ¼ oven den anden ¼ og fold indtil tortillaen har form som en trekant. Se evt. videoen, det er slet ikke svært!

4. Steg de foldede wraps på en varm pande eller i en toastmaskine i en god sjat olivenolie eller pensl dem med olivenolie og steg dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.

5. Skær agurken og gulerødderne i stave. Server de lækre og lune wraps med humus og gnavergrønt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld i deres egen wrap. Ekstra smag: Tilsæt friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre