Forårsruller med ris, stegte grøntsager og soya

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 800 gramforårsruller
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 300 gramgulerødder
  • 400 gramfrosne bønner
  • 6 spsksoya
  • 6 spsksød chilisauce
  • 1 dlvand
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Forårsruller med ris, stegte grøntsager og soya

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag smutter vi en tur til Kina! Vi serverer lækre forårsruller med ris og stegte grøntsager i en hurtig soyasauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 800 gramforårsruller
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 300 gramgulerødder
  • 400 gramfrosne bønner
  • 6 spsksoya
  • 6 spsksød chilisauce
  • 1 dlvand
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.

3. Skræl løgene og skær dem i både. Pres hvidløgsfedene. Skræl gulerødderne og skyl og snit dem i tynde stave. Steg først løg og hvidløg i olivenolie i en wok i et par minutter. Tilsæt derefter gulerødder og de frosne bønner.

4. Tilsæt soya, sød chilisauce, vand og smag til.

5. Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og lidt mere soya til dem, der synes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre