Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En nem opskrift hvor du kan få brugt resterne af gårsdagens frikadeller og kartofler. I dag skal kartoflerne blot steges på panden, frikadellerne lunes, og så skal du lave en lækker rødbedesalat og hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogte kartofler
- 2 stkfrisk rødbede
- 2 stkæbler
- 1 pottepersille
- 75 gramsalatost i tern
- 1 stkøkologisk citron
- rester fra frikadeller
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spsksød sennep
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- olivenolie
- akaciehonning
Fremgangsmåde
1
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem på en pande i olivenolie.2
Skræl rødbederne og skær dem i tern. Skyl æblerne og skær dem i tynde både. Hak persillen fint. Bland rødbeder, æbler, salatost og hakket persille sammen med saften fra en citron, revet citronskal og olivenolie og smag til med honning, salt og peber.3
Lun frikadellerne i mikroovnen eller i ovnen.4
Bland creme fraiche sammen med sennep, presset hvidløg og smag til med salt og peber.5
Server de stegte kartofler sammen med frikadeller, salat og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i skiver. De kan også blande dressingen.