Frikadeller med stegte kartofler, rødbedesalat og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frikadeller med stegte kartofler, rødbedesalat og dressing - dag to

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En nem opskrift hvor du kan få brugt resterne af gårsdagens frikadeller og kartofler. I dag skal kartoflerne blot steges på panden, frikadellerne lunes, og så skal du lave en lækker rødbedesalat og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem på en pande i olivenolie.

2. Skræl rødbederne og skær dem i tern. Skyl æblerne og skær dem i tynde både. Hak persillen fint. Bland rødbeder, æbler, salatost og hakket persille sammen med saften fra en citron, revet citronskal og olivenolie og smag til med honning, salt og peber.

3. Lun frikadellerne i mikroovnen eller i ovnen.

4. Bland creme fraiche sammen med sennep, presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Server de stegte kartofler sammen med frikadeller, salat og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i skiver. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre