Friske forårsruller med rejer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Friske forårsruller er perfekte til en sund og hurtig omgang aftensmad. De kan fyldes med lige det, du har allermest lyst til, skal ikke steges og kan derfor laves helt uden fedtstof. Her har vi fyldt dem med rejer og masser af grønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tø rejerne op, hvis de er frosne. Har du købt rejer med skal, kan du enten vælge at pille dem i forvejen eller lade familien pille deres egne ved bordet. Det tager lidt tid, men er super hyggeligt!

2. Skyl salaten, vask agurken, skræl gulerødderne og hæld vandet fra bambusskudene. Skær det hele i tynde strimler og stil det på bordet i små skåle sammen med den søde chilisauce som dip.

3. Fyld et fad med en blanding af kogende og koldt vand, så det er lillefingerlunt. Læg et stykke rispapir i blød i vandet et par sekunder. Når det er blødt, tages det op. Læg det fyld, du bedst kan lide, på midten og rul sammen. Dyp i chilisaucen, og så er der serveret. Mums!

4. Velbekomme!

Tip

Rispapir kan du ofte finde på hylden sammen med kokosmælk og specialiteter i de fleste supermarkeder. Hvis du vælger at købe den søde chilisauce, er vores erfaring, at Nettos er den mildeste og mest børnevenlige. Men du kan også prøve at lave din helt egen efter vores nemme opskrift - så styrer du helt selv, hvor stærk, den skal være. Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre