Nemme spinatboller

Ingredienser

( Ca. 16 styk )

  • 1 dlkoldt vand
  • 1 dlkogende vand
  • 1  dlyoghurt naturel
  • 25 gramgær
  • 0.25 dlolivenolie
  • 1  tsksalt
  • 200 gramfrossen spinat
  • 400 gramdurum-eller hvedemel
  • 1 stkæg
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Nemme spinatboller

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De her spinatboller smager virkelig godt! Dejen er den samme som til vores lækre spinatpølsehorn, så hvis du har ekstra tid tilovers, kan du lave dobbeltportion af dejen og have både boller og pølsehorn klar til madpakken. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dlkoldt vand
  • 1 dlkogende vand
  • 1  dlyoghurt naturel
  • 25 gramgær
  • 0.25 dlolivenolie
  • 1  tsksalt
  • 200 gramfrossen spinat
  • 400 gramdurum-eller hvedemel
  • 1 stkæg
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Bland koldt og varmt vand i en skål. Tilsæt yoghurt og smuldr gæren i. Rør godt, til det er opløst, og tilsæt derefter olie og salt.

2. Optø spinaten i mikrobølgeovnen eller i en gryde. Hæld væden fra og rør den fugtige spinat i gærblandingen.

3. Rør melet i lidt efter lidt. Når dejen begynder at samle sig, ælter du den færdig på et meldækket bord.

4. Form 16-18 runde boller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Lad bollerne hæve i 30 minutter under et klæde og opvarm imens ovnen til 190 grader varmluft.

6. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem i 15 minutter, til de er let gyldne.

7. Servér bollerne med smør eller andet favoritpålæg.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at tilsætte ingredienserne og røre og ælte dejen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre