Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækker mexicansk-inspireret suppe med en færdig fajitablanding, hakkede tomater og varme krydderier. Suppen bliver serveret med hjemmelavede tortillachips og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsesorte bønner på dåse
- 1 dåsehakkede tomater
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 4 stkfuldkornstortillas
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen og paprika. Tilsæt fajita-blandingen og lad det stege et par minutter.2
Kom de sorte bønner i en si og skyl dem med vand. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon, sorte bønner og oregano og lad suppen simre under låg i ca. 15 min.3
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.4
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på en bageplade eller to beklædt med bagepapir og drys med salt.5
Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.6
Blend suppen og smag til med salt og peber.7
Server suppen i skåle med hjemmelavede tortillachips og creme fraiche på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.