Fyldig pastasalat med røget makrel. Hertil humus og dilddressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 300 gramgrønne bønner
  • 0.7 stkspidskål
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramrøget makrel
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig pastasalat med røget makrel. Hertil humus og dilddressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og fyldig pastasalat med spidskål, grønne bønner og røget makrel. Serveret med hummus og dressing med creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, rødløg og masser af dild. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 300 gramgrønne bønner
  • 0.7 stkspidskål
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramrøget makrel
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend med lidt olivenolie, salt og peber og herefter med pastaerne og de friske bønner.

4. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Pluk makrellen. Top salaten med havdelen af rødløget og plukket makrel.

5. Skyl og hak dilden fint. Rør creme fraichen sammen med resten af rødløget, mayonnaisen og dilden. Smag til med salt, peber og citronsaft.

6. Server den fyldige pastasalat med hummus og dilddressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre