Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og fyldig pastasalat med spidskål, grønne bønner og røget makrel. Serveret med hummus og dressing med creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, rødløg og masser af dild. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 300 gramgrønne bønner
- 0.7 stkspidskål
- 1 stkrødløg
- 150 gramrøget makrel
- 1 pottedild
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend med lidt olivenolie, salt og peber og herefter med pastaerne og de friske bønner.4
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Pluk makrellen. Top salaten med havdelen af rødløget og plukket makrel.5
Skyl og hak dilden fint. Rør creme fraichen sammen med resten af rødløget, mayonnaisen og dilden. Smag til med salt, peber og citronsaft.6
Server den fyldige pastasalat med hummus og dilddressing som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta.