Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En skøn, grøn og sommerlig ret: Fyldte bagekartofler serveret med melonsalat, grillet pitabrød og grøn pesto. Har du en rest forårsløg tilovers, kan du bruge dem i stedet for almindelige løg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkbagekartofler
- 200 grambrieost
- 150 gramløse majs
- 1 stkløg
- 100 gramgrillost
- 0.5 stkvandmelon
- 0.5 stkrødløg
- 0.5 pottepersille
- 320 grampitabrød med fuldkorn
- 130 gramgrøn pesto
- peber
- salt
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 240 grader varmluft. Vask kartoflerne, halver dem og vend dem i olie. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 30 min.2
Lav imens fyldet. Skær løget i tern. Skær brieosten i mindre stykker. Bland drænede majs med brieost og løg.3
Når kartoflerne har været i ovnen i 20 minutter, topper du dem med en spiseske briefyld og bager videre i 7-10 minutter.4
Grill eller steg grillosten i skiver på en pande efter anvisning på pakken. Skær dem herefter i mindre tern.5
Skær skrællen fra melonen og skær den i tern. Skær rødløg i skiver. Hak persillen fint. Bland melon med grillost, rødløg og persille. Smag til med salt og peber.6
Grill eller lun pitabrødene i en brødrister og skær dem i trekanter.7
Server bagekartoflerne med pesto, pitabrød og melonsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern.