Fyldte bagekartofler med brie og majs. Hertil salat, pesto og brød.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkbagekartofler
  • 200 grambrieost
  • 150 gramløse majs
  • 1 stkløg
  • 100 gramgrillost
  • 0.5 stkvandmelon
  • 0.5 stkrødløg
  • 0.5 pottepersille
  • 320 grampitabrød med fuldkorn
  • 130 gramgrøn pesto
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldte bagekartofler med brie og majs. Hertil salat, pesto og brød.

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En skøn, grøn og sommerlig ret: Fyldte bagekartofler serveret med melonsalat, grillet pitabrød og grøn pesto. Har du en rest forårsløg tilovers, kan du bruge dem i stedet for almindelige løg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkbagekartofler
  • 200 grambrieost
  • 150 gramløse majs
  • 1 stkløg
  • 100 gramgrillost
  • 0.5 stkvandmelon
  • 0.5 stkrødløg
  • 0.5 pottepersille
  • 320 grampitabrød med fuldkorn
  • 130 gramgrøn pesto
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 240 grader varmluft. Vask kartoflerne, halver dem og vend dem i olie. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 30 min.

2. Lav imens fyldet. Skær løget i tern. Skær brieosten i mindre stykker. Bland drænede majs med brieost og løg.

3. Når kartoflerne har været i ovnen i 20 minutter, topper du dem med en spiseske briefyld og bager videre i 7-10 minutter.

4. Grill eller steg grillosten i skiver på en pande efter anvisning på pakken. Skær dem herefter i mindre tern.

5. Skær skrællen fra melonen og skær den i tern. Skær rødløg i skiver. Hak persillen fint. Bland melon med grillost, rødløg og persille. Smag til med salt og peber.

6. Grill eller lun pitabrødene i en brødrister og skær dem i trekanter.

7. Server bagekartoflerne med pesto, pitabrød og melonsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre