Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
20 min
Vi er vilde med nemme dage i køkkenet, og i dag er en af dem. Du skal blot vende resterne fra i går med pisket æg, varme det op og skære lidt gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- rester fra bolognese
- 50 gramrevet parmesan eller anden ost
- 0.5 stkagurk
- 300 gramgulerødder
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra pasta og bolognese. Hvis pastaen er klistret meget sammen, kan du overhælde den med kogende vand i en si, inden du blander den.3
Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i ca. 20 minutter, til osten er smeltet og gylden.4
Server med skyllede agurker og skrællede gulerødder skåret i stave som gnavergrønt.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen og vende hele herligheden i en skål. De kan også skære agurker til gnavergrønt.