Gratineret bolognese og pasta med salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  •  rester fra bolognese
  • 50 gramrevet ost
  • 50 grammandler*
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkæbler
  • 1 stkrød peberfrugt
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er super nemt at lave aftensmad i dag, når vi bruger resterne fra vores lækre bolognese med kylling fra i går og tryller den om til en gratineret udgave. Vi serverer den med en lækker spidskålssalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra gårsdagens pasta og bolognese. Hvis pastaen er klistret sammen, kan du overhælde den med kogende vand i en si, inden du blander den med æg og kødsauce.

3. Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i ca. 20 minutter til osten er smeltet og gylden.

4. Rist mandlerne på en tør pande til de har fået lidt farve. Lad den køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl spidskålet, fjern stokken og de yderste blade, skær resten i fine strimler og kom dem i din yndlings salatskål. Og hvis du ikke har en decideret yndlings salatskål, kan du også bare bruge en helt anonym og almindelig.. salatskål.

5. Skyl æbler og peberfrugt og skær det hele i mundrette stykker. Bland sammen med spidskål, mandler og valgfri dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen og vende hele herligheden sammen i en skål. De kan også skære peberfrugt og æble til salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre