Gratineret lasagnette med gulerodssalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Gratineret lasagnette er en slags lasagne, hvor der er brugt pastaer istedet for pastaplader. Vi har brugt resterne fra spaghetti med kødsovs fra i går og serverer med en hurtig gulerodssalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Bland med pasta og kødsovs og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet mozzarella og bag lasagnetten i ca. 15-20 minutter.

3. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl løget og skær det i tynde ringe. Skyl tomaterne og skær dem i mundrette stykker. Bland revne gulerødder med tomater, løg, oliven og valgfri dressing.

4. Servér den lækre lasagnette med salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere tomaterne. De kan selvfølgelig også dække bord..!  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre