Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
20 min
En super lækker og nem gratineret pastaret, hvor vi blander resterne fra i går med æg og topper med ost. Det hele serveres med gnavergrønt. Da retten indeholder spinat, skal du huske at varme resterne godt igennem. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra pasta med bacon
- 4 stkæg
- 100 gramrevet ost
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 300 gramgulerødder
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra i går.3
Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i 20-25 minutter, til osten er smeltet og begyndt at tage farve.4
Server med skyllede agurker, peberfrugt og skrællede gulerødder skåret i stave som gnavergrønt.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen. De kan også skære agurker og peberfrugt til gnavergrønt.