Pasta med spinat, peberfrugt og bacon - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 300 grambacon i skiver
  • 2 stkgul peberfrugt
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 300 gramfrossen spinat
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med spinat, peberfrugt og bacon - til to dage

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Bacon og pasta er en klassisk kombination og hvorfor? Fordi det jo bare smager fantastisk! Her får baconen selskab af spinat, peberfrugt og en cremet sauce. Retten er til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 300 grambacon i skiver
  • 2 stkgul peberfrugt
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 300 gramfrossen spinat
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær baconskiverne i mindre stykker - du kan evt. bruge en ren saks. Steg baconen på en pande uden fedtstof, til det er sprødt. Tag baconstykkerne af panden og stil dem til side. Gem fedtet på panden til senere.

3. Skyl, rens og skær peberfrugterne i tern. Skær løg og hvidløg i mindre tern og steg det hele i baconfedtet sammen med paprika i 5-7 minutter.

4. Hvis du ikke har en stor pande, kan du med fordel hælde peberfrugtblandingen over i en gryde. Tilsæt nu spinat, madlavningsfløde, hakkede tomater og hakkede basilikumblade. Lad saucen simre i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.

5. Vend pastaen sammen med saucen og server i dybe tallerkener med bacon på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe bacon i stykker. De kan også skære peberfrugterne i tern og anrette.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre