Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
20 min
Chili con carne er en super god ret til to dage! På dag et kan du servere den i den klassiske udgave med ris, og så kan du på dag to gøre som her: Bruge resterne som topping på pasta, plukke lidt mozzarella over og gratinere hele molevitten i ovnen. Mums - så er der nem con carne på dag to. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- rester fra chili con carne
- 1 kuglemozzarella
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Kog pastaen efter anvisningen på posen og hæld vandet fra. Hæld pastaen i et ovnfast fad og fordel resterne fra gårsdagens con carne over. Top til sidst med mozzarellastykker og gratiner retten i 15-20 minutter, til osten er gylden.3
Skræl imens gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Server til den lækre gratinerede con carne pasta og top evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager - og selvfølgelig en sjat ketchup.4
Velbekomme :o)