Gratineret pasta med con carne

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Chili con carne er en super god ret til to dage! På dag et kan du servere den i den klassiske udgave med ris, og så kan du på dag to gøre som her: Bruge resterne som topping på pasta, plukke lidt mozzarella over og gratinere hele molevitten i ovnen. Mums - så er der nem con carne på dag to. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Kog pastaen efter anvisningen på posen og hæld vandet fra. Hæld pastaen i et ovnfast fad og fordel resterne fra gårsdagens con carne over. Top til sidst med mozzarellastykker og gratiner retten i 15-20 minutter, til osten er gylden.

3. Skræl imens gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Server til den lækre gratinerede con carne pasta og top evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager - og selvfølgelig en sjat ketchup.

4. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre