Gratineret pasta med spinat og tomat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pasta og spaghetti er en favorit hos de fleste unger. Og denne gratinerede udgave er ingen undtagelse. Den er super nem og hurtig at lave, og så har vi camoufleret frisk spinat i pastaen, som ungerne aldrig opdager ;o) Bemærk, at retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.

2. Hak løget fint. Skyl spinaten og hak den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern - gem en lille håndfuld til pynt.

3. Steg løg og spinat på en pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg, til spinaten er faldet lidt sammen. Bland den kogte spaghetti sammen med grøntsager, oregano og mornaysauce.

4. Hæld hele herligheden i et ovnfast fad, drys med lidt rasp på toppen og gratiner spaghettien i ovnen i ca. 20 minutter, til pastaen er gylden på toppen.

5. Server spaghettien med lidt friskhakket tomater og evt. lidt grønt på toppen, hvis du synes.

6. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme resten af spaghettien til i morgen, hvor du kan bruge den som tilbehør til lækre deller.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre