Grillet parmasandwich med aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgroft sandwichbrød
  •  aioli
  • 4 stktomater
  • 140 gramparma- eller serranoskinke
  • 2 kuglermozzarella
  •  salat efter eget valg
  • 300 gramgulerødder*
  • 1/2 stkagurk
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse grillede sandwich er virkelig gode! Fyldt med parmaskinke, mozzarella og grønt - og smurt med vores lækre aioli. Du kan lave sandwichene på et toastjern, i ovnen eller på grillen. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skær brødet i skiver. Pensl dem med lidt olivenolie på den ene side. Smør den anden side med lidt aioli. Byg herefter ovenpå med skyllede tomater skåret i skiver, parmaskinke, mozzarella i skiver og skyllet salat. Afslut med en skive brød øverst - med aiolien ned mod fyldet og den oliesmurte side opad.

2. Smør toastjernet med lidt olivenolie på begge plader og steg toastene, til de er gyldne og sprøde på toppen, og osten er smeltet i midten.

3. Hvis ikke du har et toastjern, opvarmer du blot din ovn til 225 grader varmluft og trykker toastene lidt sammen, inden du sætter dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm dem i ca. 10-15 minutter, eller til de er blevet sprøde på toppen, og osten er begyndt at smelte. Husk at vende dem halvvejs.

4. Hvis vejret er til det, kan du også stege dem på grillen med låget på. Husk igen blot at vende dem halvvejs. Men hold øje og pas på, at brødet ikke bliver sort. Det går mega stærkt, hvis grillen er meget varm.

5. Server de lækre sandwich med skrællede gulerødder og agurk skåret i stave som gnavergrønt og lidt ekstra aioli som dip.

6. Velbekomme :o)

Tip

Lav evt. et par ekstra sandwich, som du kan bruge i ungernes madpakker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre