Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
Fyr op for grillen og lav lækre steaks og asparges i det (forhåbentligt) gode vejr. Vi serverer dem med pommes frites, hvidløgsdressing og salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 grampommes frites
- 50 grammandler
- 1 stkhjertesalat
- 250 gramgrønne asparges
- 300 gramsnapsteaks krydderurter
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Læg fritterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende dem undervejs.2
Rist mandlerne på en tør pande, til de får lidt farve. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl salaten og skær det i skiver. Gem det til senere.3
Fyr op for grillen eller steg dine steaks på en pande i lidt olie, til de er tilberedt, som du bedst kan lide dem.4
Knæk den nederste del af aspargesene. Grill eller steg dem i lidt olie. Skær dem herefter i mindre stykker. Bland aspargesene med salaten, de ristede mandler og en dressing efter eget valg.5
Bland creme fraichen sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.6
Skær de lækre steaks i tynde skiver og server med pommes, salat og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække det nederste af aspargesene.