Grillspyd med svinemørbrad, rodfrugter og purløgsdip - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  • 500 gramgulerødder
  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stksvinemørbrad
  •  tørret oregano
  •  bagepapir
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillspyd med svinemørbrad, rodfrugter og purløgsdip - til to dage

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Det er så lækkert med grillspyd - også selvom de ikke lige kommer på grillen! Vores børn er vilde med, når kød og grøntsager kommer på spyd. Vi har her serveret spydene med sprøde rodfrugter og purløgsdip. Husk at gemme resten af spydene til fyld i lækre tortillawraps dagen derpå. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartofler
  • 500 gramgulerødder
  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stksvinemørbrad
  •  tørret oregano
  •  bagepapir
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i både og mundrette skiver. Vend dem med olivenolie og oregano på en bageplade med bagepapir. Bag rodfrugterne i 30-40 minutter, til de er sprøde. Husk at vende dem undervejs.

2. Hvis vejret viser sig fra den grillbare side, så fyr op under grillen. Skyl squashen, rens peberfrugten og skær begge dele i grove tern.

3. Skær svinemørbraden i mundrette stykker og sæt dem på spyd sammen med et stykke peberfrugt og squash i mellem hvert stykke kød. Dryp spydene med olivenolie, krydr med salt og peber.

4. Steg spydene på grillen eller bag dem i ovnen sammen med rodfrugterne i 15-20 minutter. Husk at vende dem undervejs.

5. Server grillspydene sammen med sprøde rodfrugter og en lækker dressing efter eget valg - prøv f.eks. at lave vores hurtige purløgsdip. Klik på kokkehuen i ingredienslisten.

6. Velbekomme!

Tip

Husk at gemme resten af spydene til lækre tortillawraps i morgen.

I stedet for gulerødder og kartofler kan du også købe en pose frisk rodfrugtmix - eller den frosne udgave, som blot skal varmes i ovnen.

Bruger du grillspyd af træ, kan du lade dem trække i lidt vand, inden du sætter kød og peberfrugter på - eller vikle lidt alufolie om enderne. Så går der ikke ild i dem, når du griller spydene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre