Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige grillsticks og kartoffelspyd serveret med en færdigsnittet coleslaw, cherrytomater og agurk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 spskallroundkrydderi
- 20 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 350 gramfærdig coleslaw
- 360 gramgrillsticks med bacon og cheddar
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl kartoflerne og skær dem i skiver. Vend dem i lidt olivenolie og allroundkrydderi. Sæt kartoffelskiverne på grillspyddene og bag dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter.3
Skyl cherrytomater og agurk og skær dem ud efter eget ønske. Vend den færdigsnittede coleslaw sammen med cherrytomaterne, agurken og den tilhørende dressing.4
Giv grillsticksene en tur på grillen eller på en pande.5
Server de lækre grillsticks med kartoffelspyd og coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kartofler på spyd og skære tomater og agurk.