Grøntsagsdeller med tabbouleh, ristet brød og hummus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 1 spskkarry
  • 2 stkæg
  • 3 spskrasp
  • 0.5 spsksalt
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkforårsløg
  • 50 gramfrossen persille
  • 1 stkcitron
  • 4 skivegroft sandwichbrød
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grøntsagsdeller med tabbouleh, ristet brød og hummus

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Frygt ej! De her lækre grøntsagsdeller, der er lavet med finthakkede grøntsager og bulgur, smager virkelig godt. Vi serverer dem med en arabisk-inspireret salat, ristet brød og humus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 1 spskkarry
  • 2 stkæg
  • 3 spskrasp
  • 0.5 spsksalt
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkforårsløg
  • 50 gramfrossen persille
  • 1 stkcitron
  • 4 skivegroft sandwichbrød
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren som anvist på posen. Du skal bruge 1/4 af den færdigkogte bulgur i dellerne og resten i tabboulehen.

2. Hæld den frosne wokblanding i en minihakker ad flere omgange, hvis det hele ikke kan være der på samme tid. Hak grøntsagerne helt fint og pres herefter væden ud af grøntsagerne med hænderne.

3. Bland de finthakkede grøntsagerne med kogt bulgur, karry, æg, rasp, salt og peber til en sammenhængende fars. Tilsæt evt lidt mere rasp, hvis farsen er for tynd. Form farsen til deller med en ske og steg dem på begge sider på en pande i olie, til de er gyldne og sprøde udenpå og gennemstegte indeni.

4. Skyl tomater og agurk og skær begge dele i tern. Skyl forårsløgene, fjern top og bund og skær i ringe. Bland grøntsagerne med bulgur og hakket persille og smag til med saften fra en citron, olie, salt og peber.

5. Rist brødet i en brødrister og skær i trekanter.

6. Server grøntsagsdellerne med tabbouleh, ristet brød og hummus. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomat, agurk og forårsløg i tern og blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.