Grov sandwich med tunmousse. Hertil gnavegrønt og humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 dåsetun i olie
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 285 gramløse majs
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 30 gramsalatmix
  • 1 stkrødløg
  • 250 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 4 stkgrove sandwichstykker
  • 200 gramhumus
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker grov sandwich med cremet tunmousse med majs, tomat, agurk og sprød salat. Serveret med gulerødder, peberfrugt og humus som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pres olien fra tunen og rør tun, creme fraiche og mayonnaise sammen. Dræn majsene for vand. Vend lidt majs i tunmoussen og smag til med salt og peber. Server resten af majsene i en skål for sig.

2. Skyl tomater, agurk og salat og pil skrællen af rødløget. Skær tomaterne, agurken og rødløget i skiver.

3. Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og skær i stave.

4. Du kan selv vælge, om du vil spise sandwichbrødet uden at varme det op først eller riste det på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tunsandwich med gulerødder, peberfrugt, majs og humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tunmoussen sammen. Ekstra smag: Drys tunmoussen med friskhakket purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre